Mădălina Mureșan

Sibiu

Mă numesc Mădălina Mureșan – “Muncește în fiecare zi pentru a fi cea mai buna variantă a ta”, este motto-ul care m-a ghidat în viață, dar și în cariera sportivă.

Practicantă de taekwon-do ITF timp de 13 ani, membru al Lotului Național al României , medaliată la Campionatele Naționale și Europene, și titlul de Maestru Emerit al Sportului din anul 2019, sunt rezultatele pasiunii pe care o am pentru sport.

Iubesc sa fac orice sport sau activitate care implică depășirea limitelor, dezvoltarea capacităților motrice sau atingerea performanței.

Sunt o fire activă, energică, entuziastă și mereu cu zâmbetul pe buze. Îmi place sa împărtășesc o energie pozitivă în jurul meu, să lucrez cu oamenii, să îi motivez și să îi ambiționez.

Consider că fiecare persoană se poate regăsi într-o activitate sportivă, iar împreuna putem parcurge orice traseu, indiferent de obstacole.

Abonează-te la Newsletter

Abonează-te la noutățile GymPower și te informăm despre noile tendințe ale programelor de antrenament și cele mai utile suplimente alimentare.

0
    0
    Coș
    Coșul este golMagazin