Modalități de plată

Plata se poate face doar cu cardul prin partenerul nostru Banca Transilvania. Acceptăm VISA, Mastercard. Când utilizați un card de credit pentru a deconta o plată, suma totală a comenzii este imediat dedusă din cardul de credit odată ce comanda este finalizată. Acest lucru se întâmplă indiferent de disponibilitatea produselor. 

Detaliile cardului de credit nu sunt salvate de sistemul nostru și sunt transmise în format criptat. Tranzacția este criptată prin SSL. SSL este cel mai înalt standard de securitate disponibil, asigurând o experiență de cumpărături sigură și securizată.

3D Secure

3D Secure este un standard international de securitate pentru plăți pe internet care are ca scop protecția suplimentară a posesorului de card și reducerea fraudelor din zona e-commerce (a plăților online).

Directiva Europeană revizuită privind serviciile de plată aduce noi elemente de securitate în confirmarea tranzacțiilor, o autentificare mai puternică a clientului, respectiv existența a cel puțîn două dintre următoarele elemente: ceva ce cunoști, ceva ce ai și ceva ce ești.

Odată ce detaliile cardului de credit au fost introduse în sistemul nostru la finalizare, va apărea o nouă fereastră care vă va solicită să introduceți codul de securitate. Codul de securitate este autorizat la banca la care este înregistrat inițial cardul de credit. Codul 3DS este furnizat de bancă la prima primire a cardului de credit. Dacă codul este pierdut, vă recomandăm să contactați banca. Codul inițial poate fi modificat oricând.

Dacă nu ați înregistrat această funcție, trebuie mai întâi activată. Acest lucru se poate face în timpul procesului de plată. Alternativ, funcția poate fi activată pe site-urile web Visa sau MasterCard.

Odată ce caracteristică este setată, codul de securitate este utilizat pentru toate tranzacțiile online. Din ce în ce mai multe magazine online optează pentru această funcție în interesul clienților lor.

Abonează-te la Newsletter

Abonează-te la noutățile GymPower și te informăm despre noile tendințe ale programelor de antrenament și cele mai utile suplimente alimentare.

0
    0
    Coș
    Coșul este golMagazin