L-Glutamina – Aminoacid Esențial

L-Glutamina – Sănătate și Performanță

L-Glutamina  este un aminoacid esențial în organism, care susține o serie de funcții vitale. Compoziția sa chimică formată din carbon, hidrogen, azot și oxigen îl face unul dintre cei mai importanți aminoacizi.

Efecte Benefice ale L-Glutaminei:
 1. Repararea țesuturilor: L-Glutamina este crucială pentru recuperarea și creșterea țesuturilor, fiind esențială pentru sportivi și cei care fac efort fizic intens.
 2. Sistemul imunitar: Acest aminoacid ajută la întărirea sistemului imunitar, reducând riscul de infecții.
 3. Recuperare sportivă: Sportivii folosesc L-Glutamină pentru a accelera recuperarea musculară și pentru a preveni suprasolicitarea.
Compoziție și Administrare:
 • L-Glutamina poate fi găsită în alimente precum carne, pește, produse lactate și leguminoase.
 • Suplimentarea cu L-Glutamină poate fi o alegere pentru cei care au nevoie de un aport suplimentar.
 • Produsele Natural Power oferă opțiuni de L-Glutamină de înaltă calitate pentru susținerea performanței sportive.
 • 1-2 portii (5 g) zilnic dimineata sau dupa antrenament, doza zilnica maxima: 10 g

Natural Power și GymPower în România:
 • Natural Power este un brand de încredere, cunoscut pentru produsele de calitate superioară în domeniul suplimentelor nutritive pentru sportivi produse in Austria.
 • În România, aceste produse sunt distribuite exclusiv de către GymPower.ro, un magazin online specializat în echipamente sportive și suplimente de înaltă calitate.
 • Prin colaborarea cu GymPower.ro, clienții din România au acces la gama variată de produse Natural Power, inclusiv L-Glutamină, care pot susține eforturile lor în sala de sport și în activitățile fizice.

Alegerea unui produs de calitate și sănătos este esențială pentru atingerea obiectivelor de fitness. Prin Natural Power și distribuitorul său exclusiv în România, GymPower.ro, sportivii pot avea încredere că primesc produse de înaltă calitate care susțin performanța și sănătatea lor.

Este important să consultați întotdeauna un specialist în nutriție sau medicul înainte de a începe orice program de suplimentare sau schimbare a dietei.


Urmărește pagina noastră de Instagram pentru a rămâne la curent cu postările noastre.

Lasă un comentariu

Abonează-te la Newsletter

Abonează-te la noutățile GymPower și te informăm despre noile tendințe ale programelor de antrenament și cele mai utile suplimente alimentare.

0
  0
  Coș
  Coșul este golMagazin